میچکا را دنبال کنید

عنوان

کشور

قیمت به ریال

قیمت به دلار

قیمت به یورو

مدت زمان اخذ ویزا

مدارک مورد نیاز

هندوستان هندوستان 5,000,000 0 0 5 روز کاری اصل شناسنامه و کارت ملی . اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار . 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید . رزرو هتل و بلیط . آدرس محل سکونت و محل کار و شغل متقاضی .