میچکا را دنبال کنید

عنوان

کشور

قیمت به ریال

قیمت به دلار

مدت زمان اخذ ویزا

مدارک مورد نیاز

بلاروس جمهوری بلاروس 0 $330 12 روز کاری اصل پاسپورت
دو قطعه عکس 6*4
رزرو بلیت
گواهی اشتغال به کار به لاتین
چک ضمانت 15 میلیون تومانی
ویزا طبق بلیط صادر میگردد