میچکا را دنبال کنید

عنوان

کشور

قیمت به ریال

قیمت به دلار

مدت زمان اخذ ویزا

مدارک مورد نیاز

ازبکستان ازبکستان 0 $135 12 روز کاری اصل پاسپورت
دو قطعه عکس
گواهی اشتغال به کار به لاتین
در صورت درخواست ویزا توریستی رزرو 7 شب هتل الزامی می باشد.