میچکا را دنبال کنید

عنوان

کشور

قیمت به ریال

قیمت به دلار

مدت زمان اخذ ویزا

مدارک مورد نیاز

ویتنام ویتنام 0 $150 20 روز کاری اصل پاسپورت
دو قطعه عکس 4*6
کپی کارت ملی ترجمه شده پشت و رو
کپی شناسنامه صفحه اول و دوم ترجمه شده
گواهی اشتغال به کار ترجمه شده
پرینت 3 ماهه گردش حساب به لاتین
حد اقل موجودی 10 میلیون تومان و مشخصات فردی.