میچکا را دنبال کنید

عنوان

کشور

قیمت به ریال

قیمت به دلار

مدت زمان اخذ ویزا

مدارک مورد نیاز

تایلند تایلند 0 $42 3 روز کاری کپی شناسنامه و کارت ملی
گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد
یک قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد
اصل پرینت مالی با نام - تاریخ اخیر و مهر و امضای بانک مربوطه ( به ازای هر نفر 4 میلیون تومان)
بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند
واچر هتل برای کل مدت اقامت