میچکا را دنبال کنید

عنوان

کشور

قیمت به ریال

قیمت به دلار

مدت زمان اخذ ویزا

مدارک مورد نیاز

برزیل برزیل 4,000,000 $0 20 روز کاری اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار
اصل گواهی اشتغال به کار و یا پروانه کسب
ترجمه شناسنامه
رزرو بلیط رفت و برگشت ( برای حداقل 20 روز بعد از تاریخ درخواست ویزا )
رزرو هتل و یا دعوتنامه
گردش سه ماهه حساب بانکی ( با 30 میلیون موجودی)
سند ازدواج
سند مالکیت
مجوز سفر برای کودکان ( اجازه محضری پدر و مادر برای افراد زیر 18 سال )
یک قطعه عکس 4*3 ( زمینه سفید بدون عینک)
ترجمه کلیه مدارک فوق به زبان انگلیسی و تأیید وزارت امور خارجه
گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان