میچکا را دنبال کنید

عنوان

کشور

قیمت به ریال

قیمت به دلار

مدت زمان اخذ ویزا

مدارک مورد نیاز

قبرس قبرس 0 $65 7 تا 10 روز کاری اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور
دو قطعه عکس 4*6 رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی
پاسپورت قدیمی متقاضی در صورت نیاز
کپی تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه اصل آن
گواهی اشتغال به کار متغاضی به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن
تاییدیه رزرو اقامت هتل در قبرس
گواهی موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی
بلیط رفت و برگشت (دو طرفه) به نام متقاضی.